torsdag, november 10, 2005

Uppe bakom

Ligger mossen. Det är där som maken jagar och vi har diverse bär och frukt. Något vildvuxet men lagom charmigt.. Förra sommaren släppte vi karpar i vattenhålen...

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jag skrev ut din fina bild av vägen mellan Snirsta och stranden på Birgit (vår färgskrivare heter så, de svartvita heter Bosse och Bertil). Vad bra att bilden kom i fullformat när man klickade på den. Så nu kan jag få flashbacks till lekskolan och lågstadiet när jag vill - körde Torsten minibussen med er den vägen också? Jag kommer också ihåg att jag alltid var åksjuk och hade ont i huvudet på vägen hem från skolan, nu i efterhand kan man nog konstatera att det berodde på att jag började bli närsynt redan då.
Det har varit en trist dag idag på jobbet, mycket att göra och ingen god mat i personalrestaurangen. Dessutom var vindruvorna i dagens fruktkorg mosade och skrynkliga, totalt oätliga (dagens I-landsproblem).
På tal om dagens så var Dagens fråga i UNT hur lång tid folk tillbringade i köket och det var tydligen ganska många som tillbringade mer än 30 minuter där. Jag försökte tänka ut hur lång tid jag tillbringar varje dag med matlagning och kom fram till att det tar ungefär 2 minuter att ta en bricka och tallrik, lassa upp mat och betala. Det hade gått ännu snabbare om det inte hade varit för salladsbuffén...
Jag fick papper från bilprovningen i dag med den förbokade tiden för besiktning, min besiktningsperiod är dec till april, gissa vilket datum jag hade fått: 26 april!!! De ger en inte många dagar att spela med! Jag bokade snabbt om till 8 december, det kan ju vara skönt att ha möjlighet att hinna bli sjuk, paja en lykta eller tappa avgassystemet utan att bilen får körförbud för att man missade besiktningen.
/Karolina

torsdag, 10 november, 2005  

Skicka en kommentar

<< Home

advanced web statistics