tisdag, oktober 25, 2005

Vadarstövlar på....


Ja det kan man behöva om man ska ta sig här ifrån idag... Inte lär det bli bättre heller... Regn och det med besked i södra Skåne!!!

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Stackars er... Vi har som tur är bara kallt... -5 grader gnistrande förvinter... Fast jag har suttit inne prexis hela dagen.... KS, tråkigt och spännande... Sen raskt till nästa möte.... Sen hem.... Sen datorn.... Gud! Livet bara springer ifrån en....

tisdag, 25 oktober, 2005  
Anonymous Anonym said...

Fan, så var man tillbaka på jobbet igen... men å andra sidan har jag då tillgång till din blogg. Den har vuxit till sig rejält under helgen.

Jag måste säga att bilden av Snirsta by night botar alla hemlängtanskänslor. Hur illa vintern än kan tänkas bli i Norduppland så lär den skånska vara värre. Jag fick min första snö i söndags och den stannade kvar till middagstid idag då hällregnet började. Naturligtvis var jag ute på promenad och ända framme i Enåker, så hemfärden i motvinden och regnet blev en ganska bister historia.

För övrigt har jag just nu ont i nacken och i lårmusklerna, anledningen till det första är att jag satt i soffan och spelade PS2 HELA dagen igår och anledningen till det andra är att jag sitter vid ett höj- och sänkbart bord som fastnat i ett mycket högt läge. Alltså måste jag ha stolen JÄTTEHÖGT för att nå upp till tangentbordet - vilket gör att jag inte når ner till golvet med fötterna. Detta är ergonomi som slår tillbaka!!! /Karolina

tisdag, 25 oktober, 2005  

Skicka en kommentar

<< Home

advanced web statistics