lördag, oktober 22, 2005

Till kräftorna..

ska vi ha bullar med hemgjort vitlökssmör på. Blandsallad med paprika tomat gurka rödlök. Tzatziki skall göras och likaså Maries underbara varma vitlökssås.Ja bara för det så delar jag med mig av receptet...

Smält smör i en gryta. Pressa i önskad mängd vitlök. Bryn lite försiktigt. 2msk vatten och 1 buljongtärning löses upp i grytan. Tillsätt 5dl creame fraiche och låt koka upp. Klart...
Jätte gott till grillat med...

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Mmmmm den såsen är kanon.... Här får du en till. Om möjligt ännu enklare... Till fisk, ungarna äääälskar den. Kallar den chipssås, den smakar lite som chipsen, sourcream ounion.

1 burk creame fraishe
1 fiskbuljongtärning
Koka upp
klar!

Tro mig den är gudomlig.... Ta en tunn skiva lax... rökt, gravad eller rå... Spelar ingen roll, stek den hastigt servera på stekt bröd. Häll såsen över, dränk inte, bara så där lagomt.... Lägg en citronklyfta på tallriken... Mums...

lördag, 22 oktober, 2005  
Blogger Malin said...

Låter onekligen gott. Ska jag prova en dag när maken jobbar kväll. Han äter inte fisk..
Påstår att det är som att slicka på en fönsterruta....

lördag, 22 oktober, 2005  
Anonymous Anonym said...

=) Ge honom köttbullar....

lördag, 22 oktober, 2005  

Skicka en kommentar

<< Home

advanced web statistics